Jocs Florals 2017

Marina Rossell: “M’he trobat molt bé entre vosaltres, m’heu acollit amb molta calidesa.”

L’Obra Social de Santa Lluïsa de Marillac ha celebrat el dia de sant Jordi amb cançons, poesies, relats, i anècdotes.

La festa ha estat conduïda per Viqui Molins qui ha donat el torn de paraula als diversos artistes. L’espectacle ha començat amb una petita obra de teatre que ha versionat la història de Sant Jordi. Un conte escenificat que guarda relació amb el cartell que anunciava la festa: “Sant Jordi curó la herida del dragón y los dos se abrazaron felices y hasta cuentan que se regalaron un libro y una rosa”.

Al teatre, han seguit poemes com el de “Sant Jordi” per Carme Benavent, “Atrapado en un sueño” per Paco Jover, “El ambiente de Sant Jordi en Cataluña” per Antonio Salas, “Día de regalos” per Mario Rui, “Tomar un rumbo nuevo” per Antonio Camacho, contes com el de “La golondrina y el príncipe feliz” per Santiago Pérez o cants en indi per Balkar Sighn.

L’acte l’ha clos Marina Rossell qui ha cantat fins a 4 cançons acompanyada de la seva guitarra. La veu de la Marina Rossell, càlida i intensa com poques, és la seva empremta més personal i identificable. Algú del públic diu: “Quina veu més maca que tens” i ella respon “aquest és un do que he tingut la sort de rebre” i regala al públic una mica de la seva història.

La Marina Rossell va passar la seva infantesa a la Gornal, el petit poble on va néixer, que està situat a la comarca del Penedès, entre el mar i la muntanya. Entre cançó i cançó ha explicat més anècdotes com l’amistat amb Moustaki. La cantant s’ha acomiadat dient que ha estat una de les vegades que més còmoda s’ha trobat entre el públic, on s’ha sentit acollida amb molta calidesa.

Els assistents han coincidit en el fet que ha estat un moment emocionant, i que ha estat un privilegi tenir a Marina Rossell com a convidada.

Deixa el teu comentari

*

captcha *